Páginas

domingo, 6 de febrero de 2011

PACK DE TEXTURAS PARA EL CAWPor favor descarga las texturas en el nuevo blog/ Please download the textures in the new blog:

14 comentarios:

 1. Me encanta hiciste un genial trabajo :D me lo descargo enseguida :D

  ResponderEliminar
 2. Muchisimas gracias Anónimo me alegro de que te guste! :D

  ResponderEliminar
 3. La verdad es que he visto tus mundos y son una pasada!! Me acabo de descargar estas texturas y me encantan, incluso he retocado una en un tono más oscuro. Puedes colgar texturas de diferentes tipos de rocas?

  Gracias!

  ResponderEliminar
 4. Gracias Alba, me alegro de que te gusten :D Texturas de roca no tengo, pero aquí hay unas que están muy bien: http://www.modthesims.info/showthread.php?t=385025

  ResponderEliminar
 5. Como me lo descargo chicos?

  ResponderEliminar
 6. Las instalas en la siguiente carpeta: Mis Documentos> Electronic Arts> Herramienta Crea tu Mundo de los Sims3> UserToolData> Source Textures.

  ResponderEliminar
 7. M'encanten, són molt boniques! Però tinc un dubte, estic fent un món, i vull fer una platja, vull fer això de pintar de color blau turquesa a la vora, però no em surt, no em queda gens realista! queden només trossets de sorra pintats blaus...Em podries dir la forma de fer-ho bé?

  ResponderEliminar
 8. Has d'abaixar la opacitat i la reducció quan pintis. Llavors has de fixar-te on comença i acaba l'aigua i intentar fer un degradat amb la sorra ;) Aquestes textures les vaig fer la fa temps i en tinc unes de més noves que queden millor. Et deixo el link per si no les havies vist: http://nilxissims.blogspot.com.es/2011/11/nuevas-texturas-para-el-caw.html :)

  ResponderEliminar